pondělí 22. února 2010

Odlet na Nový Zéland

Koncem ledna, když už jsme měli vyřízené veškeré nezbytné papíry a zabalené věci jsme vyrazili na Nový Zéland. Před námi bylo 36 hodin na cestě. Odlet byl brzo ráno z Prahy Ruzyně s ČSA. Na palubě nás přivítali sympatické letušky a jejich vrchní letuška paní EVA.
A právě tato kontroverzní paní EVA nás pobavila ze všeho nejvíc... Máme takové tušení, že paní EVA se minula povoláním. Její povolání mělo být z trošku jiného soudku. Hodila by se s klidem na sexuální pracovnici po telefonu a plnění nejrůznějších sexuálních praktik jejích klientů! Teda pokud to nebylo její poslední skutečné zaměstnání:-)) Už jsme se začali obávat, že se paní EVA v pokročilých letech po představení hlavního pilota začne na palubě letadla celá nažhavená svlékat...
UFF zaplať pánbůh se nic takového nekonalo. Tohle vidět ráno po snídani tak to asi "hodím do uličky".
Přílet do Amsterodamu byl na čas a za 3 hodiny nám odlétalo letadlo Jumbo Jet neboli Boeing 747 čínské společnosti Cathay Pacific do Hong Kongu. Perfektně vybavené letadlo, úslužné a milé čínské letušky, skvělé jídlo a pohodlné sedačky vám pomůžou přečkat delší let.
V Hong Kongu jsme měli 8 hodin volno, tak jsme si dali pravou čínskou polévku porozhlédli se po letišti a snažili se trochu zabít čas.
Do Aucklandu nám letěl Airbus A330 taky od Cathay Pacific. Hong Kong je přibližně na půl cesty mezi Amsterodamem a Aucklandem, takže nás čekalo asi 10 posledních hodin letu. Všechno proběhlo hladce a my jsme ráno v 7 hodin přistáli do krásného, slunného,letního dne v Aucklandu. Na letišti nás už čekala delegátka ze školy, která nás odvezla k naší paní domácí a my si mohli po dlouhé cestě pořádně odpočinout:-)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Zdar cesťáci, já už mám za sebou první odhákovanej týden v robotě a tak jsem se chtěl potěšit nějakým fotoalbem z NZ a nikde nic, tak makejte. Jarda ze školy