pondělí 9. srpna 2010

ALL BLACKS vs. AUSTRALIA

V sobotu 7/08/2010 se na AMI stadiónu v Christchurchi odehrála bitva o Tri-Nations Bledisloe Cup neboli("Bledisloe pohár tří národů") mezi dvěma velikány - All Blacks (z Nového Zélandu) a Austrálií.
Vyprodaný Ami Stadium pro 38,628 diváků burácel nadšením po předvedeném válečném tanci Haka, týmem All Blacks. Haka je už léta s napětím očekávána od všech fanoušků a ani v našem případě tomu nebylo jinak. Když začali, na stadionu zavládla nevídaná atmosféra. Ti co znali slova haky tak ji nahlas předříkávali a ty ostatní včetně nás jen koukali s otevřenou pusou a příjemným mrazením v zádech!!!  All Blacks i v tomto zápase potvrdili roli světového šampióna v ragby, svého soupeře porazili 20:10 a postoupili tak zas o krok blíže k obhajobě poháru z minulého roku.
Po zápase se fanouškům otevřely brány tribun a každý kdo chtěl, si mohl zajít na travnaté hřiště k All Blacks pro jejich podpis a udělat s nimi fotky:-)
PS: Jíťa ulovila od 2 hráčů All Blacks jejich podpisy na svůj batoh slávy a obohatila tak svou sbírku. Teď její batoh zdobí podpisy od jezdců Rally WRC Mikko Hirvonena, S2000 Martina Prokopa a hráčů All Blacks Ma'a Nonu a Victora Vito!!! Jednou bude mít ten bágl za vitrínou ohromnou cenu :-)))

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Ten batoh chci!! :D Ba né .. ale jako dobrej nápad *THUMBS-UP*